Amanida i entrants
- 1.- Amanida variada: 9,80€
- 2.- Amanida d'anxoves: 11,80€
- 3.- Amanida de gambes: 12,80€
- 4.- Amanida formatge de cabra:11,60€
- 5.- Escalivada: 10,60€
- 6.- "Carpaccio" de gambes: 12,80€
- 7.- "Carpaccio" de tonyina: 11,60€
- 8.- Truita de gambes: 12,10€
- 9.- Espàrrecs amb maionesa: 7,60€
- 10.- Espàrrecs amb pernil: 10,70€
- 11.- Meló amb pernil: 10,70€
Arrossos i Pastes
- 12.- Paella a la Valenciana (Min. 2 persones) p.p.p.: 15,50€
- 13.- Paella marinera (Min. 2 personas) p.p.p.: 16,50€
- 14.- Arròs negre (Min. 2 persones) p.p.p.: 15,50€
- 15.- "Fideuà" (Min. 2 personas) p.p.p.: 14,00€
- 16.- Arròs vegetarià: 12,80€
- 17.- Canelons de carn: 9,20€
- 18.- Canelons d'espinacs: 8,40€
- 19.- Macarrons "a la bolonyesa": 8,20€
- 20.- Pizza: 10,20€
Carns
- 38.- Bistec a la planxa: 9,10€
- 39.- Bistec al roquefort: 10,40€
- 40.- Costelles de xai: 13,80€
- 41.- ½ Pollastre rostit amb guarnició: 8,45€
- 42.- Galtes de porc (2) amb guarnició: 10,50€
- 43.- Entrecot a la planxa: 15,60€
- 44.- Entrecot al Roquefort: 17,30€
Peix i marisc
- 21.- Graellada de peix: 26,50€
- 22.- Calamars a la romana: 12,80€
- 23.- Calamars a la planxa: 13,95€
- 24.- Calamars "a l'andalusa": 13,95€
- 25.- Freginada de peix: 12,80€
- 26.- Musclos a la marinera: 12,30€
- 27.- Musclos al vapor: 10,80€
- 28.- Gambes a la planxa (8): 17,30€
- 29.- Xipirons: 16,00€
- 30.- Llenguado a la planxa: 14,50€
- 31.- Llenguado a l'ametlla: 16,50€
- 32.- Rap a la planxa (cua): 13,95€
- 33.- Rap a la marinera (cua): 15,95€
- 34.- Sípia a la planxa: 18,55€
- 35.- Popets amb salsa: 15,90€
- 36.- Sarsuela de peix (Min. 2 persones) p.p.p.: 27,50€
- 37.- Llobarro filetejat al forn: 18,80€